19 March 2014

The English Book - My Creative Classroom Activity 2014


Poštovani saradnici,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da uzmete učešće na nacionalnom konkursu za najbolju aktivnost u nastavi engleskog jezika pod nazivom


  The English Book - My Creative Classroom Activity

Pokažite svoju kreativnost, snalažljivost i originalnost kroz jednu aktivnost koju ste osmislili i isprobali u učionici koristeći neki od udžbenika iz ponude izdavačke kuće The English Book (Oxford University Press i MacMillan Education). Koristite bilo koji medij i materijal, a nama pošaljite opis aktivnosti uz objašnjenje kome je namenjena, s kojim ciljem je osmišljena, šta je za njeno izvođenje potrebno i na koji način se izvodi (formular za opis aktivnosti nalazi se u prilogu). Možete nam poslati video materijal, ukoliko aktivnost imate snimljenu, fotografije, postere, ili bilo koji krajnji proizvod vaše aktivnosti.
Stručni žiri izabraće tri najbolja rada koja će biti nagrađena putovanjem u Englesku, a pripremili smo još nagrada za učesnike.

 Rok za dostavu radova: 30.04.2014.
 Proglašenje nagrađenih i dodela nagrada: 31.05.2014.

Vaše radove, zajedno sa popunjenim formularom, možete dostaviti na e-mail adresu: ClassroomActivity@englishbook.rs ili poštom na adresu: 
The English Book, Staro sajmište 29, 11070 Novi Beograd, Srbija.






The English Book

No comments:

Post a Comment